Accident feroviar EXTREM DE GRAV în această dimineață: victima, un bărbat de numai 29 de ani, a rămas fără picioare

0

În data de 21.08.2023, la ora 04:43, mecanicul trenului ce se deplasa pe ruta Dagâța-Roman a anunțat, prin apel la “112”, producerea unui accident, respectiv că un bărbat a fost lovit de trenul pe care îl conducea. Evenimentul s-a produs pe teritoriul satului Luțca al comunei Sagna. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detașamentului Roman, cu o autospecială complexă de intervenție, și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Echipajele au constatat că bărbatul în vârstă de 29 de ani se afla la aproximativ 200 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată. Era conștient și avea ambele picioare amputate. A fost preluat și transportat de urgență la spital, a transmis ISU Neamț.

Comunicat IPJ:

La data de 21 august a.c., în jurul orei 04:50, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în localitatea Sagna.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio 11440, care circula pe ruta Dagâța- Roman, ar fi surprins și accidentat un tânăr din Rediu, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Tânărul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate