Când se modifică tarifele la apă

1

Directorul general al companiei Apa Serv, Vlad Angheluță a vorbit, printre altele, și despre aplicarea noilor tarife la apă – lucru care se va face începând cu data de 1 septembrie a acestui an:

După aplicarea prețului care se va face cu data de 1 septembrie, vom fi pe locul 12 în țară (n.red la tarife). Dacă este să fac o paralelă între prețul județului Neamț și prețul județului Iași – pentru că tot timpul este un județ la care ne raportăm – toată lumea trebuie să știe că la Iași apa costă 7.80 ron fără TVA iar la noi este 6.89 ron fără TVA.

În plus, la Iași se mai plătește și o taxă pe apă meteorică, taxă care depinde în funcție de suprafața construită, de care nu scapă nimeni și care încarcă factura cu măcar un 10-12% în plus, atât la persoane fizice cât și la agenți economici în funcție de context.

Materialul video, mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. dante spune

    Omul asta poate nu stie pretul real al apei potabile.La bloc noi platim pentru m.c de apa 12,10 lei .De unde 6,89 lei? Pe ce planeta traiti domnilor de la ApaServ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate