Incendii lichidate la timp de pompierii nemțeni (IMAGINI)

0

Ca urmare a unor apeluri la 112, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și SVSU au intervenit pentru localizarea și lichidarea unor incendii de vegetaţie uscată.

  • În localitatea Dușești din comuna Ștefan cel Mare unde a ars vegetație uscată (în apropierea fondului forestier) pe o suprafață de aproximativ 800 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • În municipiul Piatra Neamț pe strada Gheorghe Asachi unde a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • În municipiul Piatra Neamț pe strada Valea Albă (în cimitirul Pietricica) unde au ars 30 mp de vegetație uscată și 2 cruci. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise (lumânare lăsată nesupravegheată).
  • În jurul orei 11:35, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț a intervenit în comuna Gârcina (la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și miriște ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 800 mp. Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate