Șoferi depistați conducând sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive

0

La data de 16 august a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Piatra-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din Moldoveni, care prezenta halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 15 august a.c., în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe bulevardul Roman Mușat, din municipiul Roman, au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, din Oniceni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru canabis.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate