Programul RABLA LOCAL continuă la Piatra-Neamț

0

Reamintim că în această perioadă are loc înscrierea online pentru programul RABLA LOCAL. Înscrierile se fac pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (https://afm.ro/).

Mai întâi, pietrenii care vor să se înscrie în program trebuie să își facă un cont pe site, dacă nu au deja unul, iar apoi se vor înscrie propriu-zis pentru Programul de casare a autovehiculelor uzate. Toate instrucțiunile detaliate privind înscrierea sunt disponibile aici: https://www.afm.ro/main/programe/casare_auto_uzate/2023/anunt_pf_rabla_local_25.07.2023.pdf

Înscrierea pentru acest program durează până pe 31 august, ora 16:30, sau până când se epuizează bugetul alocat Municipiului Piatra-Neamț. După ce se termină această etapă, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite către primărie lista cu persoanele înscrise în program, moment în care vom anunța public procedura care trebuie urmată pentru depunerea dosarelor cu documentele necesare la instituția noastră.

Dosarele depuse anul trecut, în format fizic la sediul Primăriei Piatra-Neamț nu sunt considerate valabile. Persoanele care s-au înscris anul trecut și doresc în continuare să participe la programul pentru casarea autovehiculelor uzate trebuie să se înscrie pe site-ul AFM, conform instrucțiunilor de mai sus.

Dacă întâmpinați dificultăți sau doriți mai multe detalii despre înscrierea în program, puteți apela numărul de telefon 0748.146.768.

informează municipalitatea

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate