Rețele de apă expirate ca durată de viață din zona culoarelor de mobilitate din Piatra-Neamț

0

Primăria Piatra-Neamț s-a declarat recent uimită de existența rețelei de canalizare depășită ca termen de viață de sub bulevardul Traian de parcă nu ar fi știut de fiecare avarie de la această conductă, de parca oamenii care se trezeau cu dejecțiile pe la blocuri nu ar fi sunat la primărie și de parcă Publiserv nu ar fi reparat niciodată șoseaua spartă de multiplele intervenții la această conductă.

Pentru cazul în care primăria Piatra-Neamț nu știe ce rețele expirate are în zona culoarelor de mobilitate unde se va asfalta acum ca să se spargă mai târziu, și pentru că nici cei de la ISC care închid ochii permanent să nu spună că nu știau, facem noi publică lista cu țevile de apă depășite ca termen de viață. Din această lista, câteva au fost înlocuite, câteva au fost fentate și restul au fost ascunse sub preș.

Prin urmare, mai jos publicăm lista doar cu țevile de apă. Mai este o listă cu rețelele de canalizare menajeră depășite ca termen de viață și o lista cu cele de canalizare pluvială.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate