Se caută un nume pentru un nou zimbrișor (femelă) născut în Parcul Natural Vânători Neamț

0
  • SE CAUTĂ UN NUME – ediția a XI-a

Începând cu anul 2013, Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, organizează acest concurs în vederea găsirii celor mai potrivite nume pentru zimbrișorii nou veniți pe lume.

Cu sprijinul publicului, s-au ”botezat” până în prezent 14 viței: 8 masculi (Românașul, Rovin, Robur, Romașcan, Ronică, Rovan, Roborn și Roberto) și 6 femele (Rozana, Rolinne, Roemi, Roltea, Rovidenia și Roleny).

Prin urmare vă rugăm a ne fi alături, propunând un nume inspirat pentru vițelul femelă din țarcul de aclimatizare.

Regula concursului este ca numele propus să înceapă cu particula “Ro”și să fie diferit față de numele propuse în anii anteriori. Totodată, înainte de a înscrie propunerea dvs., vă rugăm a verifica dacă aceasta nu a fost deja consemnată de alți participanți.

transmite Parcul Natural Vanatori Neamt

Pentru a vă înscrie în competiție:

1. Accesați link-ul : https://pollunit.com/polls/xitt0g1tzrajwh225n8q7w

2. Pentru a nu alege un nume deja propus, în bara cu “ 🔍” tastați numele dorit și apăsați “enter”. Dacă numele dorit nu se regăsește între numele deja propuse, înseamnă că îl puteți tasta în fereastra “Idea”, altfel va trebui să alegeți alt nume).

3.Click ”Add idea”,

4. Name: Inserati numele și prenumele dvs.

5. Dacă vă apare, click pe “Proceed as guest”

6. Descriere (nu trebuie înregistrat nimic),

7.Author (apar numele și prenumele dvs. introduse anterior la “Name”)

8 Completați datele de contact, acestea vor fi disponibile doar pentru Administrația PNVNT, în calitate de administrator al procesului de votare.

9. Save

10.Go back (vezi numele propuse și apeși ☑️ pentru a vota numele favorit.

Termenul limită pentru a propune un nume și pentru a vota este: 11.08.2023.

În cadrul evenimentului Ziua Parcului Natural Vânători Neamț- Ziua Zimbrului ediția 2023, va fi premiată propunerea care a obținut cele mai multe voturi.

***

Concursul este realizat în cadrul proiectului „Ținutul Zimbrului – un model de conservare prin procese naturale și dezvoltare sustenabilă prin educație și ecoturism” este finanțat de Fundația OMV Petrom prin programul „Verde pentru viitor”, dezvoltat de FDSC și ProPark. Asociația de Ecoturism din România (AER) implementează proiectul în parteneriat cu RNP Romsilva – Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, Asociația Mioritics și Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate