29 de jandarmi nemțeni, avansați la termen

0

                        

Astăzi, 1 august, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor la termen.

Aceste momente unice în viața fiecărui militar, nu se uită niciodată. Înaintarea în gradul următor la termen reprezintă un pas important în cariera militară, încununarea eforturilor depuse și a rezultatelor obținute în activitatea profesională, dar și un pas spre maturitate și spre alte responsabilități pe care le aduc noile grade militare.

Un ofițer și 28 de subofițeri au fost înaintați în gradul următor la termen. Cu acest prilej prefectul județului, Vasile-Adrian Niță le-a mulțumit tuturor jandarmilor pentru activitate desfășurată.

Inspectorul-șef, colonel Olariu Radu-Vasile le-a adresat felicitări pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare în cariera militară. Felicitări tuturor colegilor și mult succes în îndeplinirea misiunilor!

informează Jandarmeria Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate