Accident pe E85, în Neamț. Trafic parțial restricționat

0

În această după-amiază s-a produs un accident rutier pe DN2/E85 în zona Secuieni. Potrivit primelor date furnizate de IPJ Neamț, în accident sunt implicate un autoturism și o autoutilitară.

Traficul este restricționat parțial.

Actualizare:

La ora 15:05, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 în comuna Secuieni.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și două echipaje cu două ambulanțe de la SAJ.
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară în care se aflau cinci persoane.
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele erau evacuate.
O femeie de 57 de ani, un copil de 13 ani și un tânăr de 19 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind preluați și transportați de echipajele SAJ și SMURD la CPU Roman.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate