Toleranță ZERO! Închisoare cu executare pentru astfel de fapte – noi modificări legislative (NEAMȚ/IMAGINI)

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, împreună cu polițiștii de prevenire și reprezentanții de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț, au derulat activități de informare cu privire la noile modificări legislative în contextul producerii unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane, de către un șofer aflat sub influenţa alcoolului, a drogurilor sau care nu deține permis de conducere.

Scopul acestor activități a fost unul de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la riscurile asociate conducerii unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Concret, au fost aduse în atenția participanților la trafic noile modificări legislative, în sensul că șoferii care produc un accident soldat cu pierderi de vieţi, în timp ce se află sub influenţa alcoolului, a drogurilor sau fără a deţine permis de conducere, vor fi condamnaţi la închisoare cu executare.

Activitățile de informare și educare a comunității noastre în privința siguranței rutiere continuă și în perioada următoare. Responsabilitatea în trafic este o datorie față de viața noastră și a celorlalți participanți la trafic, iar respectarea regulilor este esențială pentru prevenirea accidentelor rutiere tragice.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate