Conflict cu violențe, terminat printr-o sesizare la 112 – Trei persoane au fost reținute de polițiștii nemțeni

0

La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr de 27 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost agresat de către o persoană.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul la data de 25 iulie, în jurul orei 23:00, între 4 persoane cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, din Roman, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia persoanele implicate și-ar fi aplicat reciproc lovituri, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

La data de 26 iulie a.c., față de 3 persoane, cu vârste de 24, 27 și 44 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind bănuite de comiterea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările continuând sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate