Nemțean imobilizat de Poliție și condus la sediu pentru cercetări: se confruntă cu acuzații grave

0

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 08:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 55 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că sora sa are neînțelegeri cu soțul acesteia.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, în localitatea Bodești, stabilind că este vorba despre o femeie de 51 de ani, care a fost găsită la domiciliul ei, din aceeași localitate.

Din verificări s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 26 iulie, în jurul orei 04:30, femeia de 51 de ani ar fi avut intenția de a se deplasa la muncă, în afara țării.

Soțul acesteia în vârstă de 45 de ani, din același localitate care nu ar fi fost de acord cu plecarea acesteia, s-ar fi deplasat în stația de autobuz unde se afla soția sa, i-ar fi luat bunurile personale, actele și telefonul mobil și la întoarcerea în imobil i-ar fi interzis acesteia să îl mai părăsească.

Polițiștii au întocmit documentația specifică pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă persoana vătămată a refuzat emiterea acestuia.

Bărbatul de 45 de ani a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani,  pentru 24 de ore.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate