Verificări la un operator economic din Neamț – material lemnos confiscat și amendă substanțială (IMAGINI de la acțiune)

0

In perioada 24-25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurală Targu-Neamt, împreună cu politiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamt au acționat pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la un operator economic, din localitatea Pipirig, pentru neregulile constate fiind confiscată valoric cantitatea de aproximativ 80  m.c. material lemnos rășinoase, în valoare de aproximativ 15.000 lei. 

Totodată, operatorul economic a fost sancționat contravențional pentru deținerea de material lemnos fără proveniență legală și neîmprejmuirea unui depozit de material lemnos, cu amendă în valoare de 15.000 lei. 

De asemenea a fost reținută cantitatea de 34,84 m.c. material lemnos, lemn rotund rășinoase în vederea stabilirii provenienței.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate