Mediul de business din Galați, într-o continuă dezvoltare

0

Galați este unul dintre cele mai mari centre economice din Moldova. Acesta se află în extremitatea sudică a platoului Moldovei. Orașul Galați are o istorie bogată și datorită faptului că este plasat pe fluviul Dunărea și astfel pe cea mai importantă arteră comercial-fluvială europeană, Canalul Dunăre – Main – Rin. De-a lungul timpului, activitățile economice s-au dezvoltat în jurul portului fluvial existent aici cât și în jurul Combinatului Siderurgic „Arcelor-Mittal” (numele actual).

Potențialul mediului de afaceri din Galați

Cele mai importante domenii de activitate și business din Galați aparțin  industriei metalurgice și construcțiilor navale. Galați este unul din cele mai mari noduri de trafic comercial din România, conectat la principalele coridoare de comunicație europeană: pe cale fluvială la canalul Rhin-Main-Dunăre care leagă Marea Nordului de Marea Neagră; prin căile ferate se asigură transferul de la ecartamentul european către cel folosit în țările ex-sovietice; „Zona Liberă Galați” este un punct strategic în zona de est a orașului, pe teritoriul acesteia întâlnindu-se toate căile de comunicație enumerate mai sus: rutier, feroviar mixt ruso-european și naval; are stație de triaj „Barboși Triaj” în satul Movileni. Transportul rutier se realizează printr-o rețea densă de șosele naționale și județene.

Poziția geo-strategică a județului Galați, aflat la răscrucea principalelor rute comerciale care traversează Europa, de la Est la Vest și de la Nord către Sud, existența celui mai mare complex de porturi fluviale pe Dunăre, înalta calificare a forței de muncă reprezintă atuuri demne de atenția potențialilor investitori străini.

Procesul de restructurare și de privatizare al marilor întreprinderi industriale, comerciale, agricole sau de servicii, oferă numeroase oportunități investitorilor, dată fiind viabilitatea demonstrată de capacitatea acestora de a-și fi menținut și chiar lărgit piața.

„Zona Liberă Galați”, înființată în 1993, amplasată pe malul Dunării la sud-est de orașul Galați constituie un argument în plus pentru atragerea viitorilor investitori în această zonă, prin facilitățile fiscale pe care le oferă.

Oportunități de conferințe și evenimente din Galați

Ținând cont de caracteristicile orașului și realitatea coordonatelor de business există numeroase oportunități pentru lansarea și dezvoltarea de noi inițiative. Prin Instant.Space poți organiza un eveniment la Galați – aici ai la dispoziție o locație deosebită – Ibis Styles Dunărea Galați, de exemplu. 

Instant.Space revoluționează rezervarea sălilor de conferințe

Dacă ți-ai propus organizarea unui eveniment dar nu ai timp sau abilități specifice Instant.Space îți oferă suport în acest demers. Accesează platforma și poți rezerva online, indiferent de locația ta o sală de conferință într-un hotel din Galați. Există oferte disponibile și în alte orașe importante de pe teritoriul României. Mai mult, primești și posibilitatea de a configura evenimentului, poți adăuga sau renunța la servicii în timp real iar costurile se calculează instant. 

În cadrul serviciilor suplimentare se încadrează cazarea invitaților, catering, aparatură audio-video și altele (în funcție de locația aleasă și suportul echipei de organizare din acel spațiu). 

Cum funcționează Instant.Space?

Accesează platforma Instant.Space și completează spațiile din cadrul motorului de căutare de pe prima pagină. Aici ai la dispoziție următoarele secțiuni – locație, participanți, calendar (unde poți selecta intervalul evenimentului), formatul sălii. În ceea ce privește alte servicii poți selecta și oferte pentru a asigura cazarea invitaților. 

De ce să alegi Instant.Space?

Instant. Spațiul simplifică totul când vine vorba despre evenimentul tău corporate/business etc. Cu siguranță organizarea va implica mai puțin stress când ai la dispoziție locul perfect și logistica, nu-i așa?

Instant.Space te ajută să te bucuri de mai mult:

• timp – nu mai este nevoie să scrii oferte către reprezentanții locațiilor de interes

• confort – primești îndrumări pas cu pas pentru a rezerva și a finaliza înregistrarea (fără taxe și alte costuri)

•  control asupra procesului –  ai la dispoziție posibilitatea de configurare a evenimentului, selectarea altor servicii suplimentare (cazare participanți, catering, aparatură audio-video etc.)

Concluzii

Platforma Instant.Space a fost creată pentru a îți oferi într-un mod simplu și facil acces la o sală de conferință sau de evenimente plus alte facilități (catering, cazare,  audio/video etc.).  Completează motorul de căutare și ai la dispoziție locații recomandate din care poți alege sala de conferință potrivită. Vei primi îndrumări pas cu pas iar plata se face în momentul rezervării sălii dorite.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate