Accident în Neamț. O victimă a ajuns la spital

0

În această seară, în comuna Alexandru cel Bun a fost semnalată producerea unui accident rutier. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și poliție.

În această seară, în jurul orei 20:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Bistrița din comuna Alexandru cel Bun.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele s-au autoevacuat.
Unul din conducătorii auto, un bărbat de 33 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat și transportat de echipajul SAJ la UPU Piatra-Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Comunicat IPJ:

La data de 24 iulie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15 , în localitatea Alexandru cel Bun.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, în localitatea Alexandru cel Bun, din direcția Bicaz spre Piatra-Neamț, ajuns în apropierea intersecției cu Drumul Județean 155H, ar fi inițiat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din București, care se afla pe același sens și ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers.

În urna evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a primului conducător auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț

Foto: cititor/Vasile C.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate