Șofer din NEAMȚ implicat într-un grav accident rutier, cu 4 victime. Circulația a fost blocată total (IMAGINI)

0

În această dimineață, 13 iulie 2023, în jurul orei 6:15, polițiștii din cadrul poliției Municipiului Gheorgheni au fost sesizați, prin intermediul numărului unic 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, din primele cercetări, a constatat că un bărbat de 55 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/B, dinspre localitatea Praid către Gheorgheni, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de origine egipteană, de 26 de ani.

În urma evenimentului, conducătorul auto egiptean și alți trei bărbați, pasageri în autoturismul condus de acesta, tot egipteni, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Conducătorul auto din Neamț a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero, celuilat șofer urmând a i se recolta probe biologice deoarece nu a putut fi testat, dată fiind starea de sănătate în care se afla. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului. Circulația a fost blocată total aproximativ 30 de minute.

Sursa: IPJ Harghita

Imagini: ISU Harghita

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate