Accident pe strada Fermelor, în Piatra-Neamț. O femeie a fost rănită

0

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 22:15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Fermelor.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 18 ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism, pe strada Fermelor, din direcția Dărmănești spre Mărăței, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei, în vârstă de 47 de ani, pasager în ultimul autoturism. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate