Polițiștii nemțeni, alături de copilași, pentru o „Vacanță în siguranță”

0

În această săptămână polițiștii de prevenire, de siguranță școlară și cei rutieri au desfășurat mai multe activități, în taberele din județul Neamț.

Astfel, la data de 5 iulie a.c. polițiștii s-au aflat la Biserica Înălțarea Sfintei Cruci, din localitatea Dumbrava Roșie iar la data de 6 iulie a.c. activitățile preventive au fost desfășurate alături de copiii aflați în tabăra de la Biserica Adormirea Maicii Domnului, din Girov.

Pentru cei mai mici participanți, polițiștii au pregătit activități interactive și distractive, iar pentru că educația rutieră este extrem de importantă, iar vara copiii petrec cea mai mare a timpului afară, polițiștii rutieri le-au reamintit copiilor principalele reguli de circulație rutieră pe care trebuie să le respecte pentru a merge în siguranță pe drumurile publice.

Cu toții au fost foarte încântați de activități, au interacționat cu polițiștii, și-au intrat în roluri, au pus întrebări și au oferit răspunsuri.

Totodată, deoarece copii petrec foarte mult timp pe diferite dispozitive, polițiștii de siguranță școlară le-au vorbit copiilor despre conștientizarea riscurilor, vulnerabilităților și consecințelor în ceea ce privește infracțiunea de violare a vieții private, activități ce fac parte din cadrul Campaniei pentru prevenirea cyberbullying-ului.

Vacanță în siguranță dragi copii!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate