Târgu Neamț susține sportivii: Valentina Moroșanu, boxer de performanță, premiată de primarul Daniel Harpa

0

În orașul străjuit de Cetatea Neamț este o boxeriță, Valentina Moroșanu, care la vârsta de 17 ani a participat pentru prima dată de când practică sportul de performanță la o competiție națională, respectiv Cupa României de Box Feminin, desfășurată la Ploiești. Rezultatul obținut de Valentina este extraordinar: a obținut medalia de bronz și, oficial, se numără printre primele trei cele mai bune pugiliste din România la categoria sa.

Ieri, 5 iulie, primarul Daniel Harpa s-a întâlnit personal cu Valentina, oferindu-i o diplomă, un premiu și asigurând-o de întreaga susținere a comunității locale din Târgu Neamț.

„E o tânără de 17 ani, boxer de performață, din Târgu-Neamț. Valentina Moroșanu a obținut recent medalia de bronz și s-a calificat între primele cele mai bune practicante de pugilism din România. Cum să nu ne mândrim cu așa tineri?

Ieri am cunoscut-o personal.

Împreună cu viceprimarul Apopei Vasile am felicitat-o și am premiat-o. Pentru că merită! Valentina, mult succes la următoarele campionate naționale și internaționale! LUPTĂ, să-ți atingi toate visurile! Noi te susținem!”, a declarat primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Iată că administrația locală din Târgu Neamț a decis să o sprijine pe Valentina Morosanu pentru a-și putea continua antrenamentul pentru Campionatul Național de la Năvodari care va avea loc tot anul acesta. Cu rezultate atât de bune încă de la prima competiție națională la care a participat, Valentina țintește foarte sus: participarea la Campionatele Internaționale.

Mult succes!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate