Vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, vizită de lucru pe Valea Muntelui: Asfaltare pe DN15

1

Au început lucrările de asfaltare pe Valea Muntelui. Astăzi, 5 iulie, vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, s-a aflat într-o vizită de lucru pe DN15, unde au început lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere între Poiana Largului și Hangu. Investiția se desfășoară prin CNAIR (Ministerul Transporturilor), fiind vorba despre un drum național care face legătura dintre județul Neamț și Ardeal, la limita cu județul Harghita.

Asfaltarea va continua pe viaductul de la Poiana Largului și, ulterior, prin Grințieș, până la granița cu județul vecin. Aceste lucrări, care sunt estimate a se finaliza în luna august a acestui an, duc la bun sfârșit promisiunea făcută către locuitorii de pe Valea Muntelui că pe DN15, pe ruta Piatra-Neamț – Bicaz – Poiana Largului – Grințieș – limita cu Harghita, se va circula ca în palmă.

„Au început lucrările de asfaltare, ultima fază a acestui proiect important de pe DN15. Suntem la Poiana Teiului, urmează să fie asfaltat Viaductul până la limita de județ cu Harghita. În total vor fi aproape 35 de km. Este o lucrare foarte importantă, e un proiect care a fost promis către nemțeni și iată că ne ținem de cuvânt, în ciuda tuturor impedimentelor pe care le-am avut.”, a declarat vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. V.Vasile spune

    Cand vine si la Girov sa vada ,,lucrarile,, neancepute la POD ? Locuitorii din Dochia si Danesti sunt supusi zilnic unui disconfort teribil iar masinile grele produc fisuri in structura locuintelor din zona ! Daca se tace nu se comunica , nu vor incepe curand lucrarile privind consolidarea podului , iesim in strada si blocam traficul ! Atentie ,celalalt pod tot peste Cracau pe unde se circula acum , este vechi si putem ajunge ca la Lutca ! Si nu in ultimul rand buruienile de dimensiuni mari , flancheaza DJ Piatra Neamt -Margineni si prezinta adevarate capcane pt. conducatorii auto ! Amestecul neglijenta- nesimtire dauneaza grav majoritatii !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate