Dezastru absolut în trafic: dacă lucrurile continuă așa, vom avea accidente mortale din oră în oră (NEAMȚ)

0

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa pe strada Brazilor.

Conducătorul auto, în vârstă de 39 de ani, din Tașca a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 19: 40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani  au depistat în localitatea Ghindăoani,  un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Totodată, la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112 cu privire pa faptul că, un conducător auto posibil băut se deplasează pe o stradă din municipiul Roman. Acesta a fost depistat de polițiști pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Roman, stabilind că este vorba de un tânăr de 25 de ani, din Cordun.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz prelevare probe biologice.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate