Accident grav în Neamț: un bărbat a decedat, altul este rănit

0

La data de 29 iunie, în jurul orei 18:10, polițiștii Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 155I, în afara localității Păstrăveni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 22 de ani, din Grumăzești, conducea un autoturism, pe DJ 155I, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 74 de ani, din Urecheni.

Din nefericire în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului de 74 de ani și vătămarea corporală a tânărului de 22 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

a transmis insp.Ciofu Ramona – IPJ Neamț

În jurul orei 18:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Davideni din comuna Păstrăveni. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un bărbat, conducătorul unui autoturism, era încarcerat și în stare de inconștiență.
Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au descarcerat victima, un bărbat, și au predat-o echipajelor medicale. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, după care a fost transportat de echipajul SAJ la CPU Târgu Neamț.
Celalalt conducător auto, un bărbat de 22 de ani, s-a autoevacuat din autoturism până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate