Conferință CSM Ceahlăul Piatra-Neamț – Declarațiile finanțatorului Anton Măzărianu și ale noii conduceri a clubului sportiv

0

Astăzi, 29 iunie, a avut loc o conferință de presă organizată de CSM Ceahlăul Piatra-Neamț, în plină pregătire pentru Liga 2. Principalul finanțator al echipei, Anton Măzărianu, CEO Comes Săvinești, alături de conducerea clubului, a oferit informații importante despre viitorul Ceahlăul Piatra-Neamț.

„Mă bucur că suntem astăzi în această postură de a discuta despre viitorul echipei în Liga 2. Bucuria a trecut, de acum trebuie să ne pregătim, greul de abia acum începe. Sperăm să facem o impresie bună, trebuie să facem o impresie bună, având în vedere faptul că avem niște suporteri deosebiți, așa cum s-a văzut la ultimul meci, la finala de promovare.

Vă prezint membrii staff-ului. Încercăm de data aceasta în Liga 2 să avem o structură foarte bine organizată, cu oameni profesioniști, nu că n-am fi avut oameni profesioniști până acum, dar am funcționat în regim de avarie pentru a putea să trecem de perioada mai dificilă pe care am avut-o în sezonul trecut, în special din punctul de vedere al lipsei finanțărilor în cadrul clubului.

Avem un președinte de club în persoana domnului Cătălin Anton. Îi mulțumim că a acceptat să se alăture proiectului nostru, un om cu mare experiență în domeniu. După cum știți, a fost președinte la FC Botoșani și a dus greul la această echipă. A venit alături de noi și sperăm ca în câțiva ani să promovăm în Liga 1.

În stânga mea, domnul Marin Mitran, un cunosct al nostru în poziția de președinte executiv. Se va ocupa de partea tehnică a clubului. La fel, un om cu mare, mare experiență în domeniu și care poate să completeze plus valoarea staff-ului nostru de conducere.

De asemenea, domnul Bobi Mahu se va ocupa de partea de copii și juniori în perioada următoare. Dânsul este președintele consiliului director al asociației, dar în continuare se va ocupa de tot ceea ce înseamnă organizare și pregătire bază sportivă copii și juniori, bază pe care noi dorim să o dezvoltăm foarte mult în următorii ani. Aș dori ca Piatra-Neamț sau Neamțul să aibă o pepinieră extrem de importantă și care să aducă plus valoare la nivel național în ceea ce privește copiii și juniorii și viitorii fotbaliști care vor face istorie în România.

Am întărit și partea de marketing, punct pe care noi nu prea îl stăpâneam în ultima perioadă. În speță, domnul Claudiu Găman care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă marketing, atragere de finanțări, sponsorizări, pe poziția de director marketing.

Le urăm bun venit. Din acest moment consider că staff-ul este foarte bine închegat, alături de conducerea tehnică, domnul antrenor Cristi Pustai. Ne propunem ca în 2 ani să atacăm o promovare în Liga 1.”, a precizat Anton Măzărianu, finanțatorul echipei.

Pentru declarațiile complete ale celor prezenți, vă invităm să urmăriți materialul video:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate