Atenție, încep lucrările de reabilitare la podul de pe DN 17B – traficul va fi dirijat prin semafoare, cu o restricție de viteză de 30 km/oră (NEAMȚ)

0

DRDP IAȘI informează că încep lucrările de reabilitare la podul de pe DN 17B, Topoliceni, județul Neamț

Astăzi, 19 aprilie, vor demara lucrările de reabilitare a podului peste râul Bistrița de pe DN 17B, km 82+001, Topoliceni, județul Neamț.

📌 Lungimea totală a podului este de 127,70 m, obiectivul fiind construit din beton armat și prevăzut cu trei deschideri (două marginale a câte 34,40 m și o deschidere centrală de 44,00 m).

Prin proiect, sunt prevăzute lucrări la suprastructură și infrastructură, la nivelul căii podului, a trotuarelor și rampelor de acces, precum și lucrări în albia râului.

📌 Termenul de execuție este de 12 luni, lucrările fiind executate S.C. GEIGER Transilvania S.R.L.

📌 Lucrările vor fi executate pe jumătate de cale, iar traficul va fi dirijat prin semafoare, cu o restricție de viteză de 30 km/oră.

📌 În aceste condiții, DRDP Iași face apel la înțelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul creat, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite în zona de lucrări.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate