Lecții pentru 2023: Oare ne mai facem bine? (VIDEO)

1

Un cititor ne-a trimis o filmare făcută pe o cameră de supraveghere personală din Dărmănești care surprinde una dintre cauzele pentru care deșeurile aruncate necorespunzător creează disconfort în Piatra-Neamț. Fenomenul e întâlnit în toate cartierele din oraș și, uneori, când sunt probe, cei responsabili sunt sancționați de Poliția Locală. Cu toate acestea, se pare că nimeni nu poate opri cu adevărat aceste obiceiuri.

Dacă ne dorim un oraș curat, cu oameni educați și un mediu mai bun pentru generațiile viitoare trebuie să înțelegem că nu totul depinde de autorități. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Poate reușim cu toții să facem acest lucru din 2023 și să oprim ca aceste lucruri aparent mici să provoace neplăceri mari în comunitate. Și nu e vorba doar de modul în care aruncăm deșeurile, ci de înțelesul general al cunoscutului proverb „Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”.

Cu toții mai greșim, important e să nu repetăm greșelile comise și să învățăm din ele. Să avem un 2023 cu mai multă înțelepciune și bun simț!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nanu spune

    Eu imi pun intrebarea ; PENTRU CE ESTE PLATITA ( si chiar bine )POLITIA COMUNITARA ,cate amenzi au pus ptr blocarea containerelor ptr deseuri de catre automobilisti ,cate amenzi au dat ptr intinderea rufelor prin fata si spatele blocurilor ,cati au amendat proprietarii de ,,animalute” ptr ca nu au pungi la ei , cati oameni au amendat ptr hranirea cainilor si pisicilor nesterlizate prin toate colturile , cati posesori de autoturisme au amendat ptr parcare direc in intersectii si fara bun simt ,chiar in statiile de autobuz ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate