Polițiștii de la Rutieră deblochează orașul Piatra-Neamț (VIDEO)

0

Datorită polițiștilor de la Rutieră care au fost prezenți în principalele locuri unde se produceau blocaje de trafic, la începutul acestei săptămâni s-a circulat mai bine în Piatra-Neamț.

Desigur că după ce vor începe efectiv lucrările la culoarele de mobilitate nu va mai putea nimeni salva situația blocajelor din trafic, dar până atunci e bună intervenția celor de la Rutieră în traficul de dimineață din Piatra-Neamț.

Potrivit primăriei, „în colaborare cu Serviciul Rutier al I.P.J. Neamț se fluidizează circulația autovehiculelor, începând de la sfârșitul săptămânii trecute, la intrarea pe Podul de la Orion (trecerea pentru pietoni) dinspre strada Mihai Viteazu, la intersecția străzilor Dărmănești cu Mihai Viteazu (breteaua spre strada Orhei), la intersecția străzii Paharnicului cu Piața 22 Decembrie (Școala Gimnazială nr. 3), trecerea pentru pietoni din fața magazinului Altex (Piața Ștefan cel Mare) și la Școala Gimnazială nr. 8 – Strada Dărmănești.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate