La 87 de ani, o femeie a reușit să scape din mâinile tâlharului și să alerteze vecinii (NEAMȚ)

0

La data de 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 87 de ani, din Târgu-Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Activitățile de cercetare și documentare desfășurate de polițiștii de investigații criminale au condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr, de 18 ani, din Târgu-Neamț.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul stării de ebrietate, tânărul ar fi pătruns, prin forțarea sistemului de închidere a unei uși de acces, în incinta locuinței femeii în cauză, moment în care ar fi imobilizat-o și ar fi amenințat-o cu acte de violență, cu scopul de a-i înmâna o sumă de bani.

În continuare, persoana vătămată ar fi reușit să iasă în imobil și să alerteze un vecin, context în care tânărul a părăsit locul faptei, fără a sustrage bunuri sau valori.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și violare de domiciliu.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate