Cum să vă rezolvați problemele financiare temporare

0

Uneori nu sunt suficienți bani pentru a plăti apartamentul sau școala, pentru a cumpăra medicamente, alimente, combustibil etc. Motivele pot fi atât de simple:

Salarii mici, care nu țin pasul cu inflația și cu creșterea constantă a prețurilor;Lipsa unui venit stabil permanent sau lipsa unui loc de muncă;Vârsta de pensionare și pensia mică;studii universitare cu normă întreagă și incapacitatea de a obține un loc de muncă permanent.

În astfel de situații dificile, există o soluție – împrumutul fara adeverinta salariu – https://creditprime.md/credit-fara-adeverinta-salariu/. Atunci când familia și prietenii nu vă pot ajuta, este posibil să obțineți bani înainte de ziua de salariu, contactând IFN Creditprime.

Cel mai bun loc pentru a merge – la o bancă sau la o IFN

Dacă aveți un venit lunar constant și ridicat și vă confruntați cu dificultăți financiare pe termen scurt din cauza restanțelor salariale, nu este recomandabil să luați un împrumut de la o bancă. Cea mai bună opțiune este să găsiți o instituție financiară de încredere și să obțineți un împrumut online cu cardul – https://creditprime.md/cum-primesti-banii/pe-card/.

De ce nu o bancă? Pentru că există multe instituții private de creditare fără scrupule care se comportă necinstit cu clienții lor. De obicei, se întâmplă astfel: după ce împrumutul a fost emis, rata dobânzii este majorată, apar comisioane suplimentare etc. Dar știm cu toții cât de dificil este să obținem un împrumut pe termen scurt de la o bancă la o rată bună a dobânzii. De asemenea, veți avea adesea nevoie de o scrisoare de recomandare bancară și de garanți care sunt responsabili pentru rambursarea creditului. De asemenea, este posibil ca banca să vă ceară să aveți o garanție – o mașină, un apartament, o casă sau o altă proprietate.

Ce trebuie să faci când ai nevoie urgentă de bani pentru a te ridica la nivelul salariului sau al pensiei? În ciuda numeroaselor reacții negative din partea împrumutaților, există împrumuturi de zi cu salariu cinstite și cu condiții transparente. IFN Creditprime oferă asistență financiară rapidă celor care au nevoie de bani înainte de a obține venituri proprii.

Ce este nevoie pentru a obține bani

Pentru a obține un credite în Moldova, trebuie să aveți acces la internet, un cod de identificare și un pașaport, un card de plată bancar și un telefon mobil. Există, de asemenea, posibilitatea unei înregistrări simplificate. Nu contează în ce localitate vă aflați. Puteți aplica oriunde aveți acces la internet. În zilele noastre, toată lumea își poate rezolva rapid problemele financiare temporare. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă adresați unei organizații de microfinanțare bine stabilite.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate