UPDATE: Noi informații despre accidentul cu victime încarcerate – Trafic îngreunat (FOTO)

0
ISU Neamț

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean 207, în localitatea Sagna. Potrivit primelor informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Din nefericire, din cauza leziunilor suferite, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru prelevarea analizelor biologice în urma cărora se va stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice. Pasagerul din autoturism a fost și el transportat la o unitate medicală. Polițiștii dirijează traficul în aceste momente.

Comunicat oficial IPJ Neamț:

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Sagna, conducea un autoturism pe drumul județean 207, în localitatea Sagna, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 59 de ani, din autoturismul în cauză.

Conducătorul auto a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind transportat la o unitate medicală unde îi vor fi recoltate probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Sinsp. Ciofu Ramona.

Comunicat oficial ISU Neamț:

Pompierii romașcani au intervenit la un accident rutier cu victime încarcerate în comuna Sagna.
Prin apel la 112, în jurul orei 16:29, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Sagna.
Accidentul rutier, în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, s-a soldat cu două victime încarcerate.
La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor două victime, doi bărbați de 43 și 59 de ani.
Cele două victime, conștiente, au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ și transportate la CPU Roman.
Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate