Asociatia Sens Civic nu are nici o treaba cu PDL-ul… si marmota invelea ciocolata in staniol verde

5

Astazi, domnul Carabelea, membru marcant al PDL , reprezentantul Asociatiei Sens Civic, ne-a explicat din interiorul sediului PDL , de la masa PDL , la o conferinta de presa anuntata de PDL , alaturi de reprezentanta tineretului PDL , ca asociatia pe care o reprezinta nu are nicio treaba politica, ci doar este alaturi de tinerii PDL care fac o actiune cu o flacara inventata de PDL si doar atat ….. Dar el si cu asociatia lui nu au nicio treaba cu PDL-ul.

Apropo,  domnule Carabelea, azi trebuia sa fie o conferinta de presa care sa se focalieze pe flacara PDL, nu sa o deturnati dvs. in vederea justificarii civismului apolitic. Nu stiu ce scoala de antrenori PDL ati facut, dar de fiecare data cand apareti , in opinia mea , nu faceti decat sa trageti PDL-ul inapoi . Va recomandam sa apareti cat mai des. Suntem alaturi de dumneavoastra .
Si pentru ca Asociatia Sens Civic este foarte ingrijorata de incalcarea constitutiei, ii sugeram sa citeasca cateva articole si sa se ingrijoreze si in aceste sensuri:
ARTICOLUL 16. Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Nimeni nu este mai presus de lege.
ARTICOLUL 28. Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.
ARTICOLUL 31. Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
ARTICOLUL 34. Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat. Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice. Organizarea asistenţei medicale şi a sistemului de asigurări sociale pentru boală, accidente, maternitate şi recuperare, controlul exercitării profesiilor medicale şi a activităţilor paramedicale, precum şi alte măsuri de protecţie a sănătăţii fizice şi mentale a persoanei se stabilesc potrivit legii.
ARTICOLUL 47. Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

Satocrac Vasile

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    Mai tineri pedelisti, nu va íngrijorati, ca va vine el ríndul si voua; deocamdata íl dam jos pe „tatucul” vostru, (matrozul ala chior care a stat cam mult pe punte si a facut prea multe magarii), si probabil o sa-l dam undeva destul de jos, adica in cala vaporului, la racoare.

  2. marius spune

    @ Mos Craciun
    Pentru ca jumatate ,adica 80% sunt USL-isti si nu vor sa-i recunoasca don Ponta,ca de don Crin nu se tem ca ala-i liberal cum sunt toti din p.d.L.

  3. Monica spune

    Este realmente de necrezut ce a putut face acest PDL din Romania si in ce capat al preistoriei a aruncat poporul roman.
    E de necrezut.Toata duplicitatea , demagogia si minciuna basista au fost preluate de aceste maimute care inca se scobesc in nas in public dar ne vorbesc de civism.
    De neimaginat!!

  4. Mos Craciun spune

    De ce jumatate din tinerii PDL-isti isi ascund fetele? A inceput sa le fie rusine de partidul lor? Prietenii stiu de ce!

  5. terente spune

    mai adunatura de copii tu nu vezi ca esti ridicol.de fapt nu reprezinti societatea civila ci un grup de propagandistii al cateilor pdl.nu ai nici caderea nici intalepciune sa ne vorbesti despre democratie fiindca nu o intelegi cum nu ai intales-o nici cu flacara olimpica despre care habar nu ai cine o poate purta.esti ridicol si caraghios fiindca in ziua in care adevaratii romani poarta adevarata flacara olimpica la londra niste paraziti imita si ei precum hitler spurcaciunea gri.COPII DUCETI-VA ACASA SI PUNETI MANA PE ISTORIE SI NU VA VINDETI PE BILUTE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate