PNL Neamț… 400.000 euro consultanță?

0

Aflăm că în campania electorală de anul trecut PNL Neamț a dat 400.000 euro pe consultanță politică. Suma este una astronomică dacă e să o comparăm cu acea campanie bazată pe grafică de superofertă la alimentara și cu organizarea campaniei liberalilor nemțeni, o campanie bazată pe mizerii și minciuni.

Să ai guvern, prefect, instituții, consultanți politici plătiți exagerat de scump, majoritatea ziarelor locale și să pierzi alegerile la Neamț contra unui PSD acoperit de un val național de ”m**e”, cu lider trimis în judecată, cu o tragedie la spital năucitoare ca imagine și cu multe alte probleme, înseamnă că ești un partid slab.

Cum au ajuns aici liberalii nemțeni? Opinia noastră este că în timp ce celelalte partide băgau bani în campanie, liderii PNL Neamț scoteau bani din campanie. În timp ce celelalte partide încercau să își ia consultanți competenți, cei de la PNL își puneau consultanți pe orice fel de criterii, numai pe competență nu. Și, nu în ultimul rând, în timp ce PSD făcea o campanie bazată pe construcție și se lăuda cu ce au făcut, PNL Neamț făcea o campanie bazată pe ură și manipulare.

400.000 euro pe consultanța pentru alegerile pe care PNL le-a pierdut la Neamț? 400.000 euro? Și băieților din presă, sau, mai bine zis, din gherila online care s-au compromis pentru PNL Neamț și s-au făcut de râs ca să susțină manipulările și atacurile mizerabile le-au dat niște sume de toată jena. Acesta este PNL Neamț. Un partid care își bate joc de propriii combatanți.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate