Colegiul Național „Calistrat Hogaș”: „Rămas bun, domnule profesor Neculai Ionescu!”

7

Profesorul Neculai Ionescu s-a stins din viață, anunță Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț. Din cei 44 de ani de carieră, 26 de ani și i-a petrecut ca profesor de matematică la acest liceu.

Odihnă veșnică!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. Petronela spune

    Cu adevarat un pedagog cu dragoste de stiinta si elevi. Matematica nu mai era atat de incalcita cand o preda domnul profesor, echilibrat, riguros, hatru si metodic.Sper din suflet ca mai tinerii colegi ai dansului sa ii urmeze exemplul. Condoleante familiei si drum lin spre ceruri Domnule Profesor!

  2. Catalin spune

    Ca profesor era foarte echilibrat si corect. Facea des glume si in acelasi timp impunea respect, avea un suflet curat. A fost primul profesor pe care l-am cunoscut la Hogas in prima zi de liceu ,intarziasem un pic si tin minte ca nu m a certat. A zambit si mi a spus: căutați un loc in banci ,ai de unde sa alegi .Ma uit in clasa, numai fete😃. Nu poti decat sa te inclini in fata lui,drum lin spre stele, domnule profesor!

  3. Joker spune

    Un profesor deosebit….off……

    1. Gheorghe Ocneanu spune

      Dumnezeu să te odihnească în pace, Domnule Profesor.

      1. Elena spune

        Un pedagog excelent!
        Cu el matematica devenea frumoasă!
        Drum lin către stele!

        1. Catalin spune

          Doamne daca mi esti prieten, poezia sa preferată, spune tot despre acest minunat profesor!

  4. Marius spune

    Prin tot ceea ce a facut, prin tot ceea ce a daruit, prin tot ceea ce a gandit, prin toti cei pe care i a format pentru viata, prin toata rugaciunea si credinta in Dumnezeu s a apropiat atat de mult de El incat am ramas fara dumnealui. Raman in urma cu sufletul suferind si lacrimi in ochi , elevi, prieteni, colegi si toti cei care l au cunoscut. Mai erau cuvinte de spus si lucruri de facut dar trebuie sa ne descurcam singuri, fara el. Singura consolare este faptul ca ne vom descurca pentru ca asa ne a invatat dumnealui: ca va trebui sa facem singuri si sa facem bine. Dumnezeu sa l odihneasca. Ne am fi dorit sa mai ramana . Condoleante familiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate