Un nemțean, șofer pe camion, a decedat în Olanda. Familia cere sprijin pentru repatriere

0

O fiică are o singură dorință: să își poată înmormânta tatăl pe pământ românesc, în Neamț. Să aibă un loc unde să îi aprindă o lumânare.

O adevărată tragedie a lovit o familie din Neamț. Marcel Pavăl, de 61 de ani, din Bicaz, șofer pe camion, a făcut un atac vascular cerebral la volan pe 29 octombrie, în Rotterdam. A evitat un accident, oprind la timp camionul și știind că ceva nu este în regulă. A fost preluat de serviciul de ambulanță din Olanda și a doua zi, din păcate, s-a stins din viață.

„61 de ani de viață din care 43 de șoferie fără evenimente. Și-a respectat meseria și a iubit familia. A sacrificat anii pentru a munci și a face bani pentru cei dragi lui.”, a declarat Ana-Maria, fiica sa din România.

Costurile repatrierii sunt de aproximativ 4000 de euro. Familia are nevoie de ajutor din partea oamenilor care rezonează cu această tragedie și au posibilitatea financiară să acopere costurile pentru ca tatăl să poată fi adus din Olanda și înhumat în Neamț.

La acest apel de ajutor a răspuns afirmativ și Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, cu sprijinul căreia cazul poate fi mediatizat pentru ca familia să treacă peste această mare cumpănă.

Moartea nu știe că ești la mii de kilometri de casă, nu știe că niște copii te așteaptă acasă, că ai muncit o viață. Și totuși a simțit că își va lua zborul și a preîntâmpinat o tragedie. A oprit camionul care l-a purtat în lumea întreagă și dus a fost. A plecat la îngeri. Un AVC i-a adus sfârșitul. Haideți să-i dăm o mână de ajutor, să fie înmormântat în pământul natal”., a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Donațiile pot fi trimise în contul fiicei:

  • Banca Transilvania
  • PAVAL ANA-MARIA
  • RO35BTRLRONCRT0370397601

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate