Controale printre șoferii autovehiculelor destinate transportului public de persoane (FOTO)

0

La data de 28 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Neamț au acţionat în municipiul Piatra Neamț, pe două paliere orare, pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane.

Au fost verificate peste 30 de autovehicule destinate transportului public de persoane, fiind aplicate 6 sancțiuni pentru neregulile constatate, în valoare de peste 3.000 ron.

Astfel 3 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  1 sancțiune pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 1 sancțiune pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și o altă abatere a fost constatată pentru încălcarea prevederilor Legii 38- privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate