Concurs pentru elevi, organizat de Ținutul Zimbrului

0

„Ana are mere pentru zimbri” este numele concursului organizat de Administrația Parcului Natural Vânători Neamț. Competiția este dedicată claselor de elevi și se desfășoară în perioada 20 septembrie – 30 noiembrie. Pe toată perioada concursului, clasele participante vor beneficia de acces gratuit în zona Centrului de Vizitare. Elevii care vor aduce cea mai mare cantitate de hrană pentru zimbri vor câștiga rechizite școlare pentru tot grupul din care fac parte.

A venit perioada roadelor și ne gândim la zimbrii noștri în anotimpul rece. Ca și în anii trecuți Romsilva – Parcul Natural Vânători Neamț, organizează o competiție adresată claselor de elevi care vor să sprijine la pregătirea mesei pentru zimbri pentru următoarele luni.

Clasele interesate să se alăture inițiativei îi pot contacta pe colegii noștri de la Administrația Parcului Natural Vânători Neamț.

La cât mai multă hrană pentru zimbri.”, au transmis organizatorii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate