Coșmarul Cameliei Smicală nu s-a încheiat. Acuzată penal că și-ar fi furat copiii în 2019

0

Se pare că nu au terminat cu noi.

Sunt trimisă din nou în judecată (pe cauză penală) pe motiv că aș fi furat copiii în 2019 și că am făcut public cazul. În procesul penal copiii sunt în postura de victime (ale mele), dar copiilor li se refuză dreptul la avocatul ales de ei (le-a fost numit un avocat din oficiu, același care nu le-a apărat drepturile în anul 2015 când au fost agresați de către executorii judecătorești) și li se refuză dreptul de a fi ascultați (în calitate de „victime”, sic) în instanță.

Menționez că am fost deja condamnată de câteva ori pentru faptul că am făcut public cazul, deși drepturile omului prevăd că o persoană nu poate fi condamnată de mai multe ori pentru aceeași faptă. Dincolo de faptul că nu au absolut nici o probă împotriva mea (pe drept penal, mă refer), nu înțeleg ce urmăresc. Coșmarul nostru nu s-a terminat.”, este anunțul publicat în ultima oră de Camelia Smicală, medic originar din Neamț, stabilit în Finlanda.

Tribunalul administrativ a hotărât reîntoarcerea copiilor acasă, pentru început pe durata a șase luni ,a transmis pe 22 februarie Camelia Smicală.

Camelia Smicală este un medic originar din Neamț, fiind stabilită în Finlanda. În această țară, s-a căsătorit cu un bărbat de origine finlandeză. În urma abuzurilor din familie și a divorțului, Finlanda a decis, în mod nedrept, luarea în custodia statului a celor doi copii ai Cameliei Smicală.

Copiii Cameliei Smicală — Mihai și Maria — au fost preluați de către autoritățile finlandeze, încă din 2015. Mama acestora a cerut în mai multe rânduri sprijinul autorităților române, pentru ca fiul și fiica ei să revină în custodia sa.

După o luptă neobosită în toți acești ani, Cameliei Smicală și copiilor săi li s-a făcut dreptate. Până astăzi. În procesul penal, Camelia Smicală este acuzată că și-ar fi furat propriii copii în 2019, transmite aceasta. Drama continuă în această familie care nu reușește să își găsească liniștea.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate