Vitezomanul Gică…nu, nu și-a luat mașină mică, a rămas fără permis. El și alți 46 (NEAMȚ)

1
Imagine ilustrativă

În perioada 17 – 19 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru verificarea respectării regimului legal de viteză.

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii rutieri au acționat cu echipamentele de supraveghere a traficului rutier și măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, fiind aplicate 500 de sancțiuni contravenționale, dintre care 194 pentru încălcarea regimului legal de viteză, conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002.

De asemenea, au fost reținute 47 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar alte 22 de permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea unor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce. 

Pentru defecțiuni tehnice, polițiștii au retras 17 certificate de înmatriculare.  

Totodată, polițiștii au constatat 15 infracțiuni la regimul rutier.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Toma spune

    Pentru vitezomani care circulă cu peste 100 km la oră în localitate, un sincer bravo!
    Dar dacă ponderea lor o reprezintă porțiunea Piatra Neamț-Săvinești, drum cu 2 benzi pe sens și separator de beton între sensuri, nu mai e niciun bravo, e șicanarea oamenilor.
    Pe acest tronson se poate circula lejer cu 70-80 la oră. Iar trecerile rare de pietoni pot fi semaforizate. Dar, ne face bine să ne lăudăm cu amenzi, ca-n vremea Împușcatului…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate