Bărbat găsit fără suflare într-un loc public (NEAMȚ)

0

În cursul zilei de ieri, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat în Săvinești, unde un bărbat a fost găsit inconștient într-un loc public. Din nefericire, membrii echipajului ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului în vârstă de 58 de ani. Pacientul a rămas la locul solicitării, fiind ulterior preluat de echipajul Serviciului de Medicină Legală, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Corpul bărbatului în cauză, în vârstă de 58 de ani, din Săvinești a fost identificat pe spațiul verde din apropierea unei străzi din localitatea Săvinești, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform unor surse neoficiale, pe fondul unei decepții și a unor probleme în familie, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice în ultima perioadă, lucru care e posibil să fi dus la această tragedie.

Comunicat oficial SAJ Neamț: 05.09.2021, ora 14:10, Săvineşti – loc public, pacient sex masculin, 58 ani, diagnostic: găsit decedat; pacientul a rămas la locul solicitării;

Condoleanțe familiei îndurerate!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate