Atenție, înșelătorie grosolană în numele companiei DEDEMAN. Tombola cu cadouri NU EXISTĂ!

0


În ultimele zile, utilizatori din România au primit mesaje în care erau anunţaţi că au obţinut un premiu la „Tombola” DEDEMAN. Pentru detalii, aceştia erau invitaţi să acceseze un link care redirecţiona către o pagină de phishing, unde urmau să introducă date personale sau financiare, pentru a beneficia de presupusul câștig.

Specialiștii CERT-RO atrag atenția asupra acestui aspect pentru a nu deveni victimele acestui tip de SCAM:

Este vorba despre o tentativă de fraudă tip SCAM, metodă utilizată frecvent de atacatori (impersonarea unor branduri cu reputație). Dedeman a publicat deja o avertizare în acest sens, pe canalele oficiale de comunicare, inclusiv pe social media – CLICK AICI.

DEDEMAN nu organizează sondaje, concursuri online sau alte campanii promoționale cu revendicare de premii. Prin urmare, nu furnizați date personale, financiare sau de autentificare, în urma primirii unor astfel de mesaje!Toate concursurile organizate de DEDEMAN vor fi anunțate prin canalele de comunicare oficiale (www.facebook.com/dedeman.ro și www.dedeman.ro).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate