Șapte tineri din NEAMȚ arestați: Au furat cablul telefonic dintr-o localitate

0

La data de 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Vânători-Neamț, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iulie-august 2021, șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, din Vânători-Neamț și Lunca, s-ar fi deplasat pe raza localității Vânători-Neamț, de unde ar fi sustras, prin escaladare, aproximativ  2.100 de metri de cablu telefonic ce aparține unei societăți comerciale de profil.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 70.000 de lei.

La data de 28 august a.c., în baza probatoriului administrat, față de cei șapte tineri, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul aceleași zile, față de aceștia, Judecătoria Târgu-Neamț a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, transmite IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate