Ateliere pentru siguranța copiilor, destinate părinților la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, împreună cu Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Atelierele pentru siguranța copiilor, destinate părinților, miercuri, 1 septembrie 2021, de la ora 16:00.

„Odată cu sosirea lunii septembrie, clopoțelul sună iar copiii dumneavoastră reiau aventura lor școlară.

În noul an școlar elevii au în față multe provocări noi și sarcini de realizat. Este momentul cel mai potrivit pentru a discuta cu ei pe tema siguranței, consolidând astfel abilitățile de comportament responsabil.

În acest sens, lucrătorii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din IPJ Neamț,  invită părinții  la o dezbatere în data de 1 septembrie 2021, ora 16, în Sala Cupolă a Bibliotecii Județene «G.T. Kirileanu». Împreună vom trece în revistă de ce trebuie să țină cont părinții și ce pot face aceștia astfel  încât copilul să fie în siguranță în drumul spre/dinspre  școală, la școală sau în excursii, în mediul on line și cum sa nu fie expus fenomenului de bullying etc….“, au precizat reprezentanții Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț.

Aceste ateliere ale siguranței elevilor, pentru părinți, vin la finalul activităților derulate în cadrul Proiectului Biblioteca de Vacanță. „Proiectul derulat de Biblioteca Județeană în perioada estivală a reprezentat o alternativă de învățare într-un mediu educațional și cultural informal și non-formal, adresat copiilor, cu implicarea voluntarilor bibliotecii și a partenerilor tradițional ai săi.

Acum, la finalul vacanței, invităm părinții să vină alături de noi!“, a precizat Mihaela Mereuță, managerul Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate