Festivalul de Caritate „Ella Suciu”: „Haideți să ne înfrățim în a face fapte bune!” – Florentina Moise

0

Pe data de 2 septembrie, la ora 19:00, va avea loc Evenimentul Caritabil „Ella Suciu”, organizat de „Asociația Născută Înger” în Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț. Florentina Moise, Președinte al Organizației Municipale a PSD Piatra Neamț, va fi alături de îngerii oamenilor cărora soarta nu le-a surâs, oameni pentru care această zi, cu ajutorul nostru, al tuturor, poate însemna începutul unei vieți mai bune.

Dragilor, nu uitați că vă aștept cu nespusă bucurie, pe 2 septembrie, ora 19 la evenimentul caritabil, care va avea loc în Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț!

Haideți să ne înfrățim în a face fapte bune! Vă aștept să ne unim forțele și să schimbăm destine triste în unele frumoase, să scoatem suflete nevinovate din ghearele suferinței!

Puterea schimbării în bine stă în tine, în mine, în noi! Mizez pe cât mai mulți dintre voi să îmi fiți alături! Îmi tremură sufletul de emoție, căci știu că 2 septembrie înseamnă un nou început pentru unii semeni care au nevoie de ajutorul celor din jur. Vă invit să dăm startul unor vieți mai bune.

Scrieți-mi în privat! Vă voi povesti fiecăruia, în parte, ce lucruri mari putem realiza, prin fapte mici!”, a transmis Florentina Moise.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate