Ajutoare financiare pentru femeile care nasc: „Sunt mamă și sunt alaturi de tine!”

2

În timp ce mamele din alte județe primesc ajutor de la primării în momentul nașterii pruncilor, la Piatra Neamț este liniște și pace. Iată că, în sfârșit, cineva s-a gândit că ar ajuta enorm de mult acest ajutor pentru proaspetele mămici, și de ce nu, pentru creșterea natalității în orașul nostru.

Florentina Moise, Președintele al Organizației Municipale a PSD Piatra Neamț, a transmis un mesaj cu privire la faptul că a depus la Primăria Piatra Neamț un proiect de hotărâre în acest sens:

Vreau să sprijin toate femeile din Piatra Neamț care aduc pe lume prunci, pentru că sunt mamă și știu ce înseamnă o casă în care există zâmbet de copil. Îmi doresc ca din luna septembrie 2021 să facem posibilă acordarea unui ajutor financiar de 1.000 de lei la nașterea primului copil, 1.200 de lei la al doilea și 1.500 de lei la al treilea și următorii.

Din acest motiv am depus la Primăria Piatra-Neamț un proiect de hotărâre, pe care îl voi susține în calitatea mea de consilier local ales de dumneavoastră, dragi pietreni. Sper să am susținerea consilierilor pentru a acorda un sprijin financiar familiilor mai puțin curajoase, care evită să aibă copii din cauza grijilor materiale! Sunt îngrijorată pentru situația în care suntem în Piatra Neamț, unde natalitatea a scăzut semnificativ, cu 47% în 2020 față de 2001. E vremea să ținem cont de nevoile reale ale comunității și să sprijinim cetățenii atunci când au nevoie de noi, cei cărora ne-au dat votul pentru ale reprezenta interesele!

Voi fi mereu alături de pietreni și voi face tot ce va depinde de mine pentru a atrage creșterea nivelului de trai în frumosul nostru oraș!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Joker spune

    Sunt comunități in care natalitatea a explodat, ii încurajați? Credeti ca oamenii muncitori au nevoie de stimulent pentru a face un copil?Cumpărați voturi….asta faceti!

  2. Alex spune

    Foarte frumos! Natalitatea este in declin si asta chiar prezinta o problema pentru neamul nostru. Guvernul Romaniei ar trebui sa se implice masiv in aceasta problema in toate Romania

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate