Hoțul strigă hoții!

7

A fost ieri Convenția Națională Extraordinară a PDL, trist spectacol pus în scenă pentru a mai păcăli odată populația pe care aceste hiene au sărăcit-o în ultimii 8 ani de guvernare.


Vasile Blaga a fost lăsat de președinte să alerge în cursa pentru președintele acestei formațiuni politice și pentru a fi sigur că nu există surprize, a alergat singur. Dacă până mai ieri era tratat ca un paria tolerat și marginalizat, frica partidului de a nu dispărea, frica provenită din demersul just al oamenilor de a nu îi mai vota au făcut ca decizia de ieri să fie asta: Blaga președinte. De ce? Pentru că e disciplinat, pentru că pdl-iști din toate colțurile îi știu de frică, pentru că e singurul care nu are în spate scandaluri recente cu iz penal precum Videanu, Berceanu, Udrea etc.

După rezultatul previzibil al alegerilor interne, Blaga a început să vorbească de coagularea dreptei, de o rezoluție împotriva USL, despre faptul că PDL trebuie să lupte împotriva încercărilor USL de a acapara statul. Dacă nu ar fi tragică situația în care acest partid a lăsat românii, poate că declarațiile noului președinte m-ar amuza, dar nu pot să uit aroganța, jaful, lipsa oricărei urme de democrație, preluările ostile ale conducerilor tuturor instituțiilor statului, măsurile de austeritate îndreptate strict împotriva oamenilor simpli (în timp ce ei se îmbuibau), ura manifestată deschis și disprețuitor, adică nu pot să șterg brusc cu buretele modul în care acești portocalii vopsiți au condus România în ultimii 8 ani. Și chiar dacă ieri și-au schimbat părul, năravul nu o să și-l schimbe cu siguranță. Sper doar ca populația să nu se lase păcălită încă odată!

Senator Ioan Chelaru,

Vicepreședinte PSD

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. marius spune

    @v.d. , m.
    PUPICI.

  2. dismerdatu spune

    Buna ziua !
    Parerea mea este ca a scapa Romania si pe romani de umilinte si suferinte , trebuie neaparat dat jos Basesdcu.
    Fiecare zi pierduta aduce imense prejudicii tuturor.
    Nu inteleg de ce USLul ezita , si nu se misca mai rapid , si mai eficient..??
    Cind USLul era in opozitie se grabea , si nu rata nici o ocazie de a introduce cite o Motiune de cenzura…!
    Am totusi incredere in USL ca se va descurca , si nu ne va dezamagi pina in noiembrie……

  3. marius spune

    USL oceni vilichi parti iesti,i ta oceni usl-sticinaia dievocica
    harasho !!
    na zdrovie
    Understand?
    Au bientot
    Auf wiedersehen.

  4. Lana & Atouk spune

    @cavespeak
    multz umesc

  5. Cavespeak spune

    Lana & Atouk, maka-zook! Maka-zook!

  6. Lana & Atouk spune

    Atouk alunda chelaru oosha om
    chelaru neh bolu PDL
    PDL aloonda Basescu
    Basescu zug zug ponta , zug zug antonescu , zug zug USL
    oossha gom Blaga maka zook , oossha lom Elena gonna maka zook
    PDL , bolu , alunda romania
    piatra neamt kuda PDL(kaza)
    USL keega !!, bato piatra neamt
    maka loola neh daka
    text plagiat din lucrarea invataturile dottorelui atouk catre urmasii sai u.s.-LEI (cavespeak)
    a.d.2012i.e.v.

  7. Monica spune

    Mi-e greu sa cred ca nu vor reusi iar. Au de partea lor forta banilor, securitatea , DNA-ul si inca alte institutii care il slujesc pe Basescu, caruia ii face o placere nebuna sa lupte cu cineva. Acum , cu voi. Insa sunteti slabi, sovaielnici. Si basescu stie asta. Se joaca cu voi. In curand va termina , unul cate unul, pe toti.Pentru ca inca nu ati curatat cum trebuie partidul. Pentru ca ati facut compromisuri si inca mai aparati un trecut detestat de popor. De aceea va este teama. Iar Basescu, pe care va e teama sa-l radeti, va va manca de vii.
    Si uite-asa, in loc sa faceti ceva bun pentru tara, ati intrat in jocul lui. El stie ca acestui popor ii place spectacolul. De aceea joaca. Joaca pentru un popor slab de care isi bate joc cand si cum vrea. Dealtfel, l-a si rebotezat-„pulime”,”gaozar”, etc.
    Asa ca, nu visati, cata vreme Palatul Cotroceni va fi locuit de acest diabolic personaj, voi nu veti guverna, ci va veti apara mereu.Aveti si de ce. Asta ii face Presedintelui Romaniei o placere nebuna. Pentru ca stie ca are o singura sansa de a fi scris in cartea de istorie:sa fie altfel decat voi toti!
    Panimaiti?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate