A început înlocuirea secțiunilor de conductă la magistrala de apă din Piatra-Neamț

4

De ieri, 5 august, au început lucrările de înlocuire a unor segmente de conductă la magistrală de aducțiune a apei, pe strada Petru Movilă. Deși se estima că lucrările puteau fi încheiate la ora 23.00, în aceeași zi, situația pe șantier a dus la prelungirea termenului de finalizare a reparațiilor.

Astăzi, 6 august, în jurul orei 16.00, au fost scoase secțiunile care trebuie înlocuite și dacă totul decurge normal, în seara aceasta se va repune magistrala în funcțiune.

De asemenea, tronsonul de drum dintre sensul giratoriu de pe Strada Petru Movilă și sensul giratoriu de la Carrefour a fost blocat astăzi din cauza lucrărilor efectuate de ApaServ.

Mulți consumatori din Piatra-Neamț și din comunele  Gârcina, Girov și Dochia sunt afectați de lipsa apei la robinete încă de ieri. Având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor și a situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă în toate zonele afectate poate ajunge până la 24 de ore de la repunerea în funcțiune a magistralei.

Vom reveni cu informații.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi. Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.”, transmite compania.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Cristi spune

    Daca așa arata „segmentul” extras, presupunem ca tot așa este si restul coloanei
    Este foarte îngrijorător si revoltător ce vedem
    S-au făcut o grămadă de investiții inutile in PN, oare nu trebuiau schimbate, mai întâi, aceste conducte?
    Sau nu sunt vizibile …
    Când renovezi o casa, mai întâi schimbi instalațiile si abia apoi zugrăvești sufrageria
    Modernizam centrul la nivel occidental, dar bem o apa mizerabila, care circulă prin astfel de conducte infecte, deși suntem intr-o zona de munte, cu ape curate din belșug
    In aceste condiții, cine garantează calitatea apei care ajunge la robinet ?
    Sau mai aveți vre-o baza in declarațiile/asigurările lor ?

  2. Dan spune

    Lucrari in stil pur romanesc !Este a 3a interventie in acelasi loc!

  3. Andrei Varga spune

    După lege proprietarul conductei este UAT Piatra Neamț .
    Oare primarul municipiului are vreo tresărire când vede chestia asta venită parcă de pe Titanic ????

    1. Petcu Viorica spune

      Nu are, probabil el are sigur apa, iar noi ne topim la 30 de grade fara. Doar imaginea conteaza, profesionalism zero. Rusine APASERV si primarie si va platim din salariile noastre😩

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate