Beat mangă, a sărit cu mașina într-un șanț (NEAMȚ)

0
Imagine ilustrativă

Azi-noapte, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 156 A, în localitatea Borlești, soldat doar cu pagube materiale.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 65 de ani, din Borlești, a condus un autoturism pe Drumul Județean 156 A, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un șanț.

În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime.

Conducătorul auto a fost testat alcoolcopic, rezultatul indicând o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus a spital unde i s-au recoltate probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate