Minor transportat la spital în urma unui accident rutier. Bicicletă versus autoturism (NEAMȚ)

0
Imagine cu caracter ilustrativ

Un accident rutier s-a produs ieri, 1 august în jurul orei 15.31 în Gârcina. În urma impactului un tânăr în vârstă de 16 ani a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Potrivit IPJ Neamț, iată cum s-a produs evenimentul rutier:

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că, în timp ce un biciclist, în vârstă de 16 ani, din Gârcina, se deplasa pe o stradă din aceeași localitate, ar fi pătruns pe strada Măcieșului, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Gârcina.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, acesta fiind preluat și transportat la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.
Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Legat de starea tânărului, SAJ Neamț transmite că acesta a suferit un traumatism cranio-facial precum și numeroase alte contuzii, fiind preluat de un echipaj cu asistent medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate