Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt va avea o noua intrare

2

Va amintiti intrarea de la spital cu usi cu geamuri sparte , chioscuri cu diverse si multa mizerie ? Ei bine de acum Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt va avea o noua intrare in care pacientii si vizitatorii vor fi primiti intr-un mediu mai uman si mai profesionist . Deja sa realizat biroul de internari pe amplasamentul fostei intrari a spitalului , tamplaria si interiorul holului .


Desigur raman si ceva amanunte care vor fi puse la punct in urmatoarea perioada cum ar fi usa glisanta care s-a si stricat dupa cateva zile de folosire sau aparatul de facut cafea care arata inpropriu pentru un spital si livreaza cea mai scumpa cafea din oras . Nu stim cui apartine aparatul de cafea din acest hol dar banuim ca nu este al unui tanar intreprinzator care nu are relatii in lumea politica locala dar totusi nu se pare putin fortat sa oferi cele mai scumpe servicii chiar in holul spitalului , institutie unde nimeni nu vine de placere . Cred ca banii nu trebuie facuti pe spatele oamenilor cu probleme ,din contra cred ca acestia ar trebui ajutati .
Puse una peste alta , noua amenajare din intrarea in spital este de bun augur si chiar daca in economia spitalului nu inseamna foarte mult , prima impresie data celui care intra in spital va capata o nota de incredere suplimentara . Daca se reuseste si reeducarea unor angajati ai spitalului ca sa fie adusi macar la nivelul de amabilitate fata de pacient cat a unui medic veterinar ar fi si mai bine .
Si era sa uit . Ne place sau nu , in fata spitalului , mai precis in fata intrarii in spital multi apartinatori ies cu o cafea luata din holul spitalului si mai fumeaza si cate o tigara sa mai alunge din stresul situatiei . Ar fi util sa existe si un cos de gunoi , fie el si verde , unde sa se poata arunca un pahar de unica folosinta si o tigara stinsa .
Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. nicu puscasu spune

    Ar trebui sa fie facute cursuri adevarate si pentru bun simt si respect din partea asistentilor sefi , adjuncti si sa nu mai fie tinuti acei oameni care se poarta urat cu pacientii ………………Se poarta oribil .

  2. martin stricland spune

    intrare unde vei astepta ca boul, pentru ca niste ametiti de omuleti, care vor popula acea urgenta, vor fi preocupati mai mult de ‘intocmit documente’, ca nici la asta n-or fi mai breji, in rest, rabdare si… cafea, ca, deh, unuia cu scufita sparta plus ‘apartinatorului’ numai de cafele le arde..

    daaar, la intrare noua, poate-o da sefu galaxiei si omuleti noi si, c-un pic de noroc, profesionisti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate