ATENȚIE! Risc MAJOR de avariere a mașinii la intersecția cu Dimitrie Leonida (FOTO/VIDEO)

1

UPDATE: Municipalitatea s-a autosesizat și a solicitat firmei care a executat lucrarea să astupe șanțul. Mulțumim.

Știrea inițială:

La ieșirea de pe strada Narciselor, intersectată cu Dimitirie Leonida, în Piatra-Neamț, s-a executat un șant foarte adânc în asfalt, care, la această oră, 20:40, nu e semnalizat corespunzător cu indicatoare de avertizare a șoferilor. Mai mult, la cât de adânc este șantul, opinăm că drumul ar fi trebuit închis sau măcar asigurată o portiune de drum care să poată fi traversată fără a risca să ajungi în service.

Momentan încercăm să aflăm cine a executat această lucrare pentru a solicita semnalarea șanțului. Până atunci, evitați această rută.

Puteți vedea în imaginile de mai jos și în filmarea de aici – click riscurile pe care vi le asumați dacă traversați acest șanț. Problema este că unii șoferi ne-au semnalat faptul că nu au observat la timp adâncimea șantului și au atins porțiuni sub mașină. Chiar și cu viteză foarte mică este aproape imposibil să treci cu autoturismul nevătămat prin acest șanț.

ATENȚIE!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. muce gay spune

    aceeasi situatie si in intersectia Lamaitei – D Leonida de mai bine de o saptam,ana

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate