Accident cu victimă în Neamț. O bătrână a ajuns la spital (FOTO)

0

Astăzi s-a produs un accident rutier în comuna Alexandru cel Bun. În urma accidentului a rezultat o victimă, o femeie de 91 de ani din localitate.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că, în timp ce o femeie de 42 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Alexandru cel Bun, a surprins și accidentat o femeie de 91 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, femeia fiind transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.”,
a transmis IPJ Neamț.

Comunicat oficial SAJ Neamț: 01.07.2021, ora 16:07, Alexandru Cel Bun, accident rutier cu o victimă necunoscută, sex feminin, aprox. 70 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier, comă; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate